Webinar om risiko for COVID-19 smitte

Torsdag den 20. august fra kl. 15-17 afholder AKKS i samarbejde med DMK – Danske Musik- og Kulturskoler, FUK – Folkekirkens Ungdomskor, KOR72 og Amatørmusik Danmark et gratis webinar om risko for COVID-19 smitte i forbindelse med kunstneriske aktiviteter med deltagelse af lægefaglige eksperter.

Som bekendt gælder der særlige retningslinjer for korsang og andre kunstneriske aktiviteter for at forebygge risikoen for smitte af COVID-19. For at fremme oplysning om området – og fjerne eventuelle misforståelser – og klæde amatørkulturen på til efterårets aktiviteter – afholder de ovennævnte organisationer et fælles zoom webinar, hvor de seneste retningslinjer og det nyeste vidensgrundlag vil blive præsenteret.

Webinaret har inviteret lægefaglige eksperter fra hhv. Statens Seruminstitut og Odense Universitets Hospitals arbejdsmedicinske klinik, Musikersundhedsklinikken til at fremlægge og svare på spørgsmål.

Tilmeld dig på webinar@akks.dk, med navn, organisation/kor/orkester/kommune/uddannelsesinstitution eller andet samt den mailadresse, som invitationslinket skal sendes til.

Se også invitationen HER

Tekst: DMK

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *